Bavaria Eventing Trophy

De Bavaria Eventing Trophy bestaat uit zes eventing wedstrijden in de landelijke klasse. De vijf beste resultaten tellen en bepalen de winnaar aan het eind van het seizoen. Bavaria ondersteunt deze trofee samen met het Bavaria 0.0 Eventing Team.

Bavaria vindt dat talent een kans verdient om zich te ontplooien. Daarom ondersteunt het Brabantse familiebedrijf de eventing sport, een familiesport bij uitstek. De Bavaria Eventing Trophy is een competitie over zes landelijke wedstrijden in drie klassen (B, L en M) waaruit een overall winnaar naar voren komt. De winnaar wordt gehuldigd bij Bavaria in Lieshout en ontvangt een geldbedrag en diverse aanvullende prijzen.

SGW Alphen Chaam
18 & 25 maart 2018

Eventing Etten Leur
2 & 8 april 2018

Eventing Hulsberg
21 mei 2018

Grandorse Horse Trails (voorheen SGW Noord Limburg)
26 en 27 mei 2018

SGW Renswoude
7 & 8 juli 2018

SGW Ysselsteyn
6 & 7 oktober 2018

Men krijgt dus één “Bavaria Eventing Kampioen”, een tweede en een derde plaats. Deze drie prijswinnaars zullen uitgenodigd en gehuldigd worden op het Bavaria Hoofdkantoor in Lieshout. Rijdens deze huldiging krijgen zij ook het prijzenpakket overhandigd. De winnaars van alle klasses, zowel B, L als M winnaars, krijgen tijdens de bovengenoemde wedstrijden een statiedeken overhandigd namens Bavaria.

Voor alle informatie en regels kijk in het reglement.

Familiebedrijf en familiesport

De eventingsport is een echte familiesport. De drie disciplines (dressuur, springen en cross) vinden plaats over de gehele dag. Hierdoor is iedereen de hele dag aanwezig bij een wedstrijd. Bavaria ondersteunt met deze competitie de ruiters en biedt talenten zo een kans om zich te profileren. De familie is hierbij de hele dag betrokken. Ook de wedstrijden zelf krijgen support van Bavaria. Zo wordt het talent in de organisatie en bij de vrijwilligers ook gewaardeerd.

sponsor Banner