Bavaria Eventing Trophy

Bavaria wil de gehele eventingsport in Nederland ondersteunen, door een platform te bieden waarbij zowel de top- als breedtesport in Nederland de ondersteuning en de kans krijgt om de sport te kunnen beoefenen. De Bavaria Eventing Trophy  is een competitie over vijf landelijke samengestelde wedstrijden in drie klassen (B, L en M) waaruit een overall winnaar naar voren komt.

SGW Alphen Chaam
17 en 24 maart 2019

Eventing Etten Leur
7 en 14 april 2019

Grandorse Horse Trails
4, 11 en 12 mei 2019

Eventing Hulsberg
10 juni 2019

SGW Renswoude
6 en 7 juli 2019

“Super Finale” SGW Ysselsteyn
Vanwege het 300-jarige jubileum van Bavaria is deze super-finale opgericht. Ruiters/amazones die op het podium eindigen van diens klasse (B, L of M) tijdens een Bavaria Eventing Trophy wedstrijd (seizoen 2019) kwalificeren zich voor deze “Super Finale”.  Tijdens SGW Ysselsteyn zal er een B-ring verreden worden met alleen maar gekwalificeerden van seizoen 2019.

SGW Ysselsteyn
5 en 6 oktober 2019

Voor alle informatie en regels kijk in het reglement.

Familiebedrijf en familiesport

De eventingsport is een echte familiesport. De drie disciplines (dressuur, springen en cross) vinden plaats over de gehele dag. Hierdoor is iedereen de hele dag aanwezig bij een wedstrijd. Bavaria ondersteunt met deze competitie de ruiters en biedt talenten zo een kans om zich te profileren. De familie is hierbij de hele dag betrokken. Ook de wedstrijden zelf krijgen support van Bavaria. Zo wordt het talent in de organisatie en bij de vrijwilligers ook gewaardeerd.

sponsor Banner