Audax Media Pony Trophy

Audax media logoLIPS STABLES START IN SAMENWERKING MET AUDAX MEDIA “EVENTING PONY TROPHY”

Na een zeer geslaagde eerste editie van de Bavaria Eventing Trophy voor de paarden, komt er dit jaar ook een Trophy voor de pony’s!

“Ik heb afgelopen jaar gezien wat de Trophy gedaan heeft bij de paarden en wij hopen dit jaar dit ook voor de pony’s te kunnen realiseren samen met Audax Media. Wij willen de “jeugd” de ondersteuning bieden voor de toekomst, de kans bieden om zich te ontwikkelen en vooral het plezier laten beleven aan onze mooie sport. Dat is waar het om draait”

aldus Tim Lips.

Dhr. Janssens namens Audax Media sluit zich hier volledig bij aan. “Kinderen laten genieten van het buiten sporten. Ze de kansen bieden om zich te blijven ontwikkelen. Dit in wedstrijdverband, zodat ze ook leren om te gaan met ups en downs. Daar willen wij namens Audax Media graag onderdeel van uitmaken.”

De Audax Media Pony Trophy is opgesteld voor de DEB, DEL en CDEM pony’s.

 

De Audax Media Pony Trophy zal in 2018 worden verreden over 4 landelijke samengestelde wedstrijden. Dat zijn:

SGW Alphen Chaam
25 maart 2018

Eventing Etten Leur
8 april 2018

Grandorse Horse Trails (voorheen SGW Noord Limburg)
26 en 27 mei 2018

SGW Ysselsteyn
6 & 7 oktober 2018

Van deze 4 wedstrijden, zullen allen 4 de resultaten tellen voor het eindklassement.

Aan de drie eindprijswinnaars zal een mooi prijzenpakket worden uitgereikt (zie reglement). Daarnaast krijgen de drie eindprijswinnaars een tweedaagse stage aangeboden op het Talent Trainingscentrum Lips Stables van Olympisch Eventingruiter Tim Lips.

Tim's eerst pony 1993
Tim’s eerst pony 1993
sponsoren AudaxMedia Pony Trophy banner