Nina de Haas

Bavaria 0.0 Eventing Teamlid

Ik ben Nina de Haas, 20 jaar oud. Sinds maart 2019 ben ik opgenomen in het KNHS Talententeam. Met mijn eigen paard Divine maak ik deel uit van het A kader bij de youngriders. Met Cocu ben ik opgenomen in het B kader.
Nina de Haas

Op 12 jarige leeftijd ben ik begonnen met crossen. In 2015 reed ik mijn eerste EK, dit was bij de pony’s. Hierna ben ik nog meerdere keren geselecteerd voor een Europees kampioenschap. 1 keer bij de junioren en 2 keer bij de young riders. In 2018 was het hoogtepunt van het jaar dat ik Nederlands kampioen werd in de CCI3*S met Cocu.

Afgelopen jaar was een super succesvol jaar. Zo heb ik de overstap gemaakt naar 4* niveau. Nadat ik met 2 paarden de kwalificaties behaald had in de CCI4*S was ik gekwalificeerd voor Military Boekelo. Het was een super gave ervaring om met 2 paarden deze hele mooie wedstrijd te mogen rijden. Ook werd ik hier nog vierde op het NK senioren met mijn paard Divine.

Naast Boekelo was er nog een ander groot hoogtepunt, namelijk een bronzen medaille met het team op het Europees kampioenschap voor Young Riders.

Mijn doel voor 2020 is om naar aanloop van het EK goede resultaten neer te zetten en mij hierdoor te kwalificeren voor het EK youngriders in Hartpury. Daarnaast wil ik veel ervaring op doen op 4* niveau.  Vanuit het Bavaria 00 Eventing Team krijg ik de kans om met goede begeleiding mijzelf zo goed mogelijk te ontwikkelen. Dit is voor mij een super gave kans!

Groetjes Nina de Haas

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required