Lotte de Vries

Team Manager
E-mail: lotte@bavaria00eventingteam.nl

Mijn naam is Lotte de Vries en ik ben de Team Manager van het Bavaria 0.0 Eventing Team.

Sport vormt de rode draad in mijn leven en is datgene waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik ben een echte sportfanaat en mijn affiniteit met sport is dan ook groot. Ik ben opgegroeid in een echte sportfamilie. Mijn vader en opa waren zeer actief in de voetbal en wielersport en later ook in de paardensport. Ik ben opgegroeid tussen de paarden en nadat ik mijn zwemdiploma’s had gehaald, mocht ik beginnen op de manege. Al snel bleek dat ik een stuk fanatieker was dan mijn ouders in eerste instantie hadden gedacht. Ik heb hierna jarenlang zeer fanatiek gereden, eerst in de dressuur en later in de springsport.

Van de zomer heb ik besloten om mijn eigen sportcarriëre op een wat lager pitje te zetten. Ik studeerde af aan de Johan Cruyff Academy, waar ik de studie Sportmarketing & Management heb gevolgd. Daar kwam ik erachter dat mijn hart ligt bij het begeleiden en ondersteunen van topsporters in hun weg naar de top. Toen dit op mijn pad kwam, heb ik ‘m met beide handen gegrepen. Het is een grote eer om met deze talentvolle mensen te mogen werken.

aanspreekpunt voor de teamleden

Als Team Manager van het Bavaria 0.0 Eventing Team ben ik het aanspreekpunt voor de teamleden, het begeleidingsteam en onze sponsor Bavaria en alle mensen daarbuiten. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor alle zaken omtrent de Bavaria Eventing Trophy. Mijn verwachtingen van het team zijn hoopvol. Ik zie enorm veel potentie in de teamleden en heb veel vertrouwen in de staf daaromheen. Ik verwacht dat we met elkaar de ruiters kunnen helpen in hun ontwikkeling en weg naar de aanlsuiting bij de wereldtop. Uiteindelijk hoop ik dat we met het team daadwerkelijk een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de eventingsport in Nederland.

Persoonlijk heb ik al jarenlang de droom en de ambitie, om naar de Olympische Spelen te gaan. Niet als toeschouwer maar hopelijk ooit in een ondersteunende functie. Dat lijkt nu werkelijkheid te worden, dus op naar de Olympische Spelen in Tokyo in 2020!