Over

Bavaria ondersteunt het Bavaria 0.0 Eventing Team vanuit onze betrokkenheid bij de talenten. Wij dragen graag bij aan eventing om de sport te versterken en verenigen. De energie en daadkracht van de veelzijdige ruiters passen goed bij Bavaria 0.0.

Welcome to the family

Bavaria heet het Bavaria 0.0 Eventing Team graag welkom als onderdeel van de grote Bavaria familie. Eventing draait, naast de sportiviteit, om het delen van spontane, leuke en vooral gezellige momenten samen. De momenten waarop familie en vrienden bij elkaar komen en hun passie samen beleven. Dit willen wij versterken door de ondersteuning van de Bavaria Eventing Trophy en het Bavaria 0.0 Eventing Team.

“Welcome to the family”

Avontuurlijk en cool

Eventing is een sport voor doorzetters, voor energieke atleten die alles kunnen. Ruiters die met een coole blik net zo makkelijk over een hindernis springen, door de ruige natuur navigeren en hun paard precies in de dressuur laten bewegen. Sporters die hun eigen pad durven te kiezen. De frisheid van Bavaria 0.0 past precies bij eventing en bij de ambities van deze talentvolle ruiters.

Op naar Tokio

De doelen van het Bavaria 0.0 Eventing Team zijn helder: de samenwerking tussen Bavaria en het team zorgt voor een springplank voor de talentvolle ruiters om aansluiting te vinden bij de Nederlandse en mondiale top. Daarbij staat kwalificatie voor de Olympische Spelen in Tokio in 2020 en de Spelen van 2024 centraal. Deze sportieve ambities stroken met de typische Bavaria waarde van kwaliteit, een eeuwenoude traditie van het familiebedrijf.

Pieter Swinkels van Bavaria:

“ De passie en eigen visie van Tim en Martin Lips – de oprichters van het Bavaria 0.0 Eventing Team – zijn bewonderingswaardig te noemen. Doordat we vorig jaar een sponsorship zijn aangegaan met Tim Lips hebben wij de eventingsport beter leren kennen. Ik ben enorm trots op deze bijzondere samenwerking waarbij ambitie en gedrevenheid overal in doorklinken. ”

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required