All Posts

Online Eventing Competition

Online Eventing Competition

Allereerst zijn wij onwijs verrast en heel erg blij met de animo die er is voor de Online Eventing Competition! Velen van jullie hebben super enthousiast filmpjes gedeeld op jullie sociale media kanalen… [lees verder] 
First of all, we are very surprised and happy with the enthusiasm for the Online Eventing Competition! Many of you have enthusiastically shared videos on your social media channels,…. [continue reading]>

Terugblik November

Terugblik November

De maand november is altijd een wat rustigere maand voor onze ruiters. Het seizoen is zo goed als voorbij en de ruiters en de paarden hebben tijd om een beetje uit te rusten. Ook zijn ze stiekem al bezig met de plannen voor volgend jaar. Weten jullie wat Tim zijn bijgeloof is? In de Q&A video’s staat het.

Terugblik Oktober

Terugblik Oktober

Oktober, de maand oktober is begonnen met de afsluiting van de Bavaria Trophy wedstrijden, de Super Finale in Ysselsteyn. Met Military Boekelo, Strzegom, Lion d’Angers, Montelibretti. Én dan is de maand oktober alweer voorbij en nadert het einde van het seizoen.? Onze teamleden werken heel hard om de topsport op hoog niveau te houden. Helaas gaat het dan niet altijd zoals wij zouden willen, maar ook dit hoort helaas bij onze sport.

Terugblik September

Terugblik September

September, het was een drukke maand met veel wedstrijden. Ook mooie prestaties neergezet door de ruiters en de talenten. Helaas ook een aantal tegenvallers. Hopelijk kunnen we in oktober jullie melden dat we een ticket voor Tokyo hebben bemachtigd met TeamNL. We gaan in ieder geval ons stinkende best doen!

Terugblik Augustus

Terugblik Augustus

Augustus was een maand met veel mooie nationale en internationale wedstrijden voor onze teamleden, met als belangrijkste afsluiter het Europees Kampioenschap Eventing in Luhmühlen, Duitsland. Lees snel de terugblik!

Terugblik Juli

Terugblik Juli

Juli was een maand vol met mooie prestaties en de afsluitende wedstrijd van de Bavaria Eventing Trophy. Ook was het Europees Kampioenschap te Maarsbergen en heeft ons Talent Experience Team hun eerst training gehad. Lees snel de terugblik!

Terugblik Juni

Terugblik Juni

Afgelopen maand was een mooie zonnige maand om van te genieten. En dat genieten begon met Eventing Hulsberg plaatsvond welke natuurlijk onderdeel uitmaakt van de Bavaria Eventing Trophy. Zowel de tussenstanden van de Trophy als de geselecteerden voor de Super Finale tijdens SGW Ysselsteyn zijn ondertussen bijgewerkt op de website, bekijk ze hier.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required