(english version  on page 2)

Allereerst zijn wij onwijs verrast en heel erg blij met de animo die er is voor de Online Eventing Competition!

Velen van jullie hebben super enthousiast filmpjes gedeeld op jullie sociale media kanalen, waarvoor dank! Leuk om die competitieve en gezellige sfeer van een eventing wedstrijd ook deels online te kunnen ervaren. Helaas blijkt er toch iets verkeerd begrepen te zijn door geïnteresseerden.

Wij zijn dankbaar voor het enorme enthousiasme en het grote aantallen inzendingen. Er is zelfs veel internationale belangstelling (Canada, USA, Costa Rica, UK)! We hebben dan ook de deadline aan moeten houden, want er stromen nog steeds vele filmpjes binnen via Facebook, Instagram en de mail.

Kort samengevat, moeten de geldige filmpjes voor de competitie voldoen aan:

  • Inleveren (posten én mailen) voor uiterlijk de deadlines gegeven in de tabel op onze website.
  • Filmpje moet gepost zijn op Facebook of Instagram;
  • Filmpje moet gemaild worden naar info@bavaria00eventingteam.nl (al dan niet via wetransfer.com).

Maandag 6 april 2020 komen de eerste beoordelingen op de website te staan. Staat uw naam er niet tussen? Dan hebben wij helaas uw filmpje niet op tijd via beide kanalen (Social Media én E-mail) binnen gekregen. Heeft het dan nog zin om de spring- en crossfilmpjes op te nemen? Ja, het kan altijd leuk zijn om lekker creatief je filmpje op te nemen en online te posten voor je vrienden, familie en kennissen. Let echter wel op! Deze filmpjes zijn niet geldig meer om mee te doen aan het klassement van de Online Eventing Competition!

Net als bij iedere andere wedstrijd, competitie of kampioenschap is een reglement te allen tijde leidend (zie website). Wij raden om het reglement goed door te lezen.

Wij kijken uit naar de springfilmpjes aankomende week!

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required