April was een mooie maand op sportief vlak voor al onze teamleden. Het begon al in het eerste weekend van april met Tim en Elaine in het Poolse Strzegom, waar zij beiden de CCI4*-S reden. Tim reed er een nieuw persoonlijk record met Lacoste Z tijdens de dressuurproef en hij won de CCI4*-S met Bayro, na een drietal sterke proeven. Voor Elaine verliep de wedstrijd niet geheel zoals ze zelf had gewild, maar ze neemt waardevolle lessen mee naar huis.

Deze maand stond ook de tweede wedstrijd van de Bavaria Eventing Trophy in Etten-Leur op de agenda. Twee mooie dagen met een goede vertegenwoordiging van zowel het Bavaria 0.0 Eventing Team, het Bavaria 0.0 Talent Team en het Talent Experience team. Alle winnaars, nogmaals gefeliciteerd en we zien jullie graag komende twee weekenden terug tijdens de Grandorse Horse Trials in Kronenberg!

Sanne reed deze maand haar eerste eventing wedstrijd in Maarsbergen tijdens de Eventing Derby waar zij aan de start kwam met de drie vijf-jarige paarden Joshuay MBF, Jarelly MBF en Jebo Kwik W. Sanne reed daar een leerzame wedstrijd met deze jonge paarden en is zeer tevreden over de paarden.

Het weekend daarna reden Aliene en Sanne beiden in het Duitse Radolfzell. Een favoriete wedstrijd van Sanne die met Hatary MBF haar CCI2*L kwalificatie binnen haalde en met Hatary MBF en Enjoy een foutloze cross reed. Aliene werd, ondanks met een paar leermomenten, 14e met Bomba. Een knappe prestatie tijdens deze eerste eventing wedstrijd van het seizoen, zeker na langdurig blessureleed. Terwijl Aliene en Sanne in Radolfzell aan de start verschenen reed Tim in Oudkarspel met Brent (CCI3*-L) en Herby (M-nationaal). Tim werd hier vierde met Brent in de CCI3*-L wedstrijd.

Maandag 22 april stond voor de volle 100% in het teken van jonge talenten die deelnamen aan de Scoutingsdag en de Bixie Eventing Experience op het Bavaria 0.0 Trainingscentrum De Schalm in Renswoude. Een prachtige dag met veel lachende gezichten, mooie sportieve prestaties en plezier. De gelukkige geselecteerden van het Bavaria 0.0 Talent Team en het Talent Experience team powered by Van Santvoort Makelaars, JK Horsetrucks en Lips Stables zijn ondertussen gekozen en worden in de loop van de week bekend gemaakt.

Deze maand verwelkomen we ook The Transfer Factory uit Vught als nieuwe sponsor van de Bavaria Eventing Trophy. The Transfer Factory is een totaalleverancier voor het borduren en bedrukken van kleding en textiel en verzorgt het borduren van al onze statiedekens van de Trophy. Ook gaan jullie tijdens de aankomende Bavaria Eventing Trophy wedstrijden onze gloednieuwe blauwe 2-paardswagen van JK Horsetrucks zien. Wij zijn er onwijs blij mee!

Nog meer leuks nieuws: deze maand werd bekend dat de Nederlandse eventing sport nu maar liefst drie commerciële ploegen telt. Wij willen het ACSI Eventing Team feliciteren en gaan graag de sportieve strijd aan dit jaar.

Een vol schema volgende maand, daarover morgen meer in de vooruitblik!

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required