Bavaria 0.0 Eventing Team verwelkomt nieuw teamlid Aliene Ruyter

Het jaar begint met goed nieuws! Vanaf januari ’19 maakt de 22-jarige Aliene Ruyter haar entree in de commerciële ploeg van het Bavaria 0.0 Eventing Team. Samen met Bomba (v. Verdi TN) vormt zij een talentvolle top-combinatie dat volledig haar pijlen richt op aankomend eventing seizoen.

Sinds 2015 rijdt Aliene Ruyter met de 13-jarige ruin Bomba succesvol op internationaal niveau, met tot nu toe meerdere top-10 rankings. In 2018 debuteerde zij heel sterk op CIC3* niveau tijdens de Renswoude Horse Trials (5e plaats).
Ook tijdens Europese Kampioenschappen en het Nederlandse Kampioenschap weet deze combinatie te scoren. Tijdens het EK-debuut in het Italiaanse Montelibretti in 2016 werd een 7e plaats behaald en nadat Aliene in 2017 eerst Nederlands Kampioen Young Riders werd met Bomba, behaalde deze combinatie tijdens het EK in het Ierse Millstreet teamzilver en individueel een 5e plaats.

Aliene Ruyter - BombaHet eventing seizoen 2018 eindigde helaas al eerder dan gehoopt. Door een ongelukje kampt Aliene momenteel met een enkel blessure:

“Het is lang revalideren, maar gelukkig heb ik fijne mensen die mij helpen.”

2019 kent een goede start, want ondertussen zit Aliene weer in het zadel en is druk bezig met de voorbereidingen voor dit jaar.

“Het doel is om in 2019 succesvol een CCI3* (CCI4*-L) te gaan rijden. Door de goede ondersteuning van het Bavaria 0.0 Eventing Team hoop ik dit waar te kunnen gaan maken. We gaan er voor!”

Het Bavaria 0.0 Eventing Team wenst Aliene alle voorspoed voor 2019 en we zien uit naar een gave en gezellige, sportieve samenwerking!

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required