Joyce van de Kuilen gaat het Bavaria 0.0 Eventing Team verlaten.

Vanaf april 2019 zullen de wegen van Joyce van de Kuilen en het Bavaria 0.0 Eventing Team scheiden. Joyce trad in 2017 toe tot het team en was vanaf het begin hierin een vaste kracht. Joyce heeft een nieuwe uitdaging gevonden en zal daarom helaas het team verlaten.

Joyce van de KuilenJoyce gaat aan het werk op een sportstal en zal zich daar vooral gaan focussen op (jonge) spring- en eventingpaarden. Het hoogtepunt van Joyce haar carrière bij het Bavaria 0.0 Eventingteam is toch wel Military Boekelo in 2018 waarbij zij samen met Brent op een vierde plaats eindigde tijdens het Nederlands Kampioenschap Senioren.

De afgelopen 2,5 jaar heb ik bij zowel Lips Stables als het Bavaria 0.0 Eventing Team hele gave kansen gehad. Ik heb genoten van alle activiteiten die ik samen met het team heb mogen meemaken. Het is een heel leuk team en ik heb veel geleerd van alle trainingen en dit ook in de praktijk mogen uitbrengen. Naast alles wat ik heb geleerd op het gebied van paarden en eventing heb ik bij het Bavaria 0.0 Eventing Team ook veel geleerd op het gebied van social media. Kortom, mijn deelname aan dit team heeft mij heel veel bij gebracht.
Bij Lips Stables heb ik de kans gehad om Brent op internationaal niveau uit te brengen. Dit met als hoogtepunten mijn 3* debuut in Renswoude in 2018 en uiteraard mijn debuut in Boekelo. Vele internationale successen heb ik te danken aan dit paard, maar ook aan diverse andere paarden waar ik Europese Kampioenschappen mee heb mogen rijden. Ik zal Brent heel erg gaan missen, maar er is een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Ik heb naar mijn gevoel veel doelen kunnen behalen de afgelopen jaren en kon ik deze kans niet laten gaan.
Via deze weg wil ik iedereen bedanken die mij deze kansen hebben gegeven en die mij altijd hebben ondersteund.

Team captain Tim Lips is enorm verrast over Joyce haar besluit en vindt dit heel erg jammer.

Joyce heeft met haar enorme doorzettingsvermogen en 1000% commitment enorme stappen kunnen maken in de eventingsport. Deze drive gaan we binnen het Bavaria 0.0 Eventing Team en Lips Stables enorm missen.

Het gehele Bavaria 0.0 Eventing Team en Lips Stables wensen Joyce veel succes met haar verdere carrière!

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required