Binnenkort gaat de Bavaria Eventing Trophy weer van start. Bavaria bestaat 300 jaar en viert dit met een uitbreiding van de competitie: de Super Finale tijdens SGW Ysselsteyn 5 en 6 oktober 2019. Meer deelnemers van de Trophy gaan hierdoor kans maken op geweldige prijzen, dus mis het niet!

Naast de bekende formule van de Bavaria Eventing Trophy is er een extra finale in het eerste weekend van oktober. Alle ruiters die in de top 3 zijn geëindigd op een van de kwalificatiewedstrijden in de B, L of M mogen van start in deze finale. Dat levert op 5 oktober drie ultieme winnaars (alleen de nummers 1) op die ieder een sponsorbedrag van 300 euro ontvangt bovenop de normale prijzen van de organisatie, uiteraard vanwege het 300-jarig jubileum. Het is een prachtige kans voor de ruiters in de Trophy 2019 om geweldige prijzen te behalen.

Opzet van de Trophy

De Bavaria Eventing Trophy is in het leven geroepen om samen met paarden, vrienden en familie te genieten van de mooie sport in de natuur. Daarnaast wil Bavaria de eventing verder helpen en organisaties en verenigingen een steunen. De kwalificaties vinden plaats op:

  • Persbericht Super Finale-detailSGW Alpen Chaam (17 en 24 maart 2019)
  • Eventing Etten-Leur (7 en 14 april 2019)
  • Grandorse Horse Trials (4, 11 en 12 mei 2019)
  • Eventing Hulsberg (10 juni 2019)
  • SGW Renswoude (6 en 7 juli 2019)

De vier beste resultaten tellen en geven uiteindelijk een overall ‘Bavaria Eventing Kampioen’ op SGW Renswoude. De kampioen ontvangt een sponsorbedrag van maar liefst €500. Voor de nummer twee is €350 weggelegd en voor de nummer drie €250. De gehele top drie mag bovendien twee dagen op trainingsstage komen bij Stal Lips. Naast deze mooie prijzen worden er nog diverse andere fantastische prijzen aangeboden door CWD Sellier, Petrie Rijlaarzen, Horsefood en Welfare Horse & Care.

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required