Van Santvoort Makelaars is geen onbekende in de paardenwereld. Het bedrijf ondersteunt reeds de springsport en heeft nu, met de sponsoring van het talentenplan, de eerste stappen gezet in de eventingsport.

De jeugd heeft de toekomst.

, steekt directeur Dirk van Santvoort enthousiast van wal.

En dat is precies de reden dat wij maar wat graag het plan van Tim willen sponsoren. De paardensport past bij ons, Dirk van Santvoort, Van Santvoort Makelaarsomdat we ons onder meer toeleggen op de verkoop en verhuur van landelijk gelegen woningen en hippisch vastgoed. Daarnaast draag ik de sport een warm hart toe en dat geldt voor alle disciplines. Dit nieuwe initiatief van Tim is een prachtige manier om onze interesse uit te breiden naar de eventing.

Dirk van Santvoort is niet alleen zakelijk geïnteresseerd in de paardensport, maar ook op persoonlijk vlak is het zijn passie. Zo is hij voorzitter van het prestigieuze Concours Hippique Mierlo.

Ik ken Tim al jaren en was direct onder de indruk van zijn idee voor talentontwikkeling. Vooral het feit dat iedereen, ongeacht het niveau, welkom is op de scouting dag in Renswoude, vind ik een mooi gegeven. Veel jonge ruiters hebben niet de beschikking over de financiële middelen om bijvoorbeeld bij een toptrainer te lessen. Op deze manier krijgt iedereen een kans om te leren en te verbeteren. Ik heb echt vertrouwen in het plan. Daarom zijn we voor de komende drie jaar deze samenwerking aan gegaan. Wij kijken uit naar de toekomst.

Van Santvoort Makelaars logo

Meer info:
Van Santvoort Makelaars
Scoutingsdag
Talentontwikkeling

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required