Onori nieuwe kledingpartner Bavaria 0.0 Eventing Team en Talentenplan

De gerenommeerde hippische teamkleding specialist Onori sluit zich als sponsor aan bij het Bavaria 0.0 Eventing Team en het gehele talentenplan van Tim Lips. Niet alleen de teamleden gaan voortaan gehuld in Onori, maar ook alle deelnemers aan de talentenplan scoutingdag op 1 juli krijgen een polo. Hiermee zet Onori de eerste stappen in de samengestelde sport.

Oprichter en eigenaar van Onori Alfred Vaessen is zeer te spreken over de ideeën van Lips.

“Zowel het team als het talentenplan zijn mooie en innovatieve initiatieven. Tim heeft samen met de hele organisatie een duidelijk doel voor ogen en daar werken ze keihard voor. Dat past prachtig bij ons bedrijf. Dat geldt ook voor de combinatie van jeugd en topsport. Daar hebben we ons in het springen, de dressuur en de fokkerij al eerder op toegelegd. Dit was een uitgelezen kans om uit te breiden naar de eventing. Daarnaast was er direct een goede klik met Tim en kon ik mij helemaal vinden in zijn visies. Wij verheugen ons er op om ons steentje bij te kunnen dragen aan de verbetering van de sport.”

Ook Tim is uiteraard zeer enthousiast over de sponsoring van Onori.

“Ik ben heel blij dat Onori erbij is gekomen. Ze hebben topkleding welke fijn zit en mooi staat. Dat we alle deelnemers aan het talentenplan een polo mogen geven, vind ik heel leuk. Ook wij kijken uit naar een goede en hopelijk lange samenwerking!”

Onori fashion and gifts logo

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required