Sinds een paar maanden is Onori een van de sponsors van het Bavaria 0.0 Team en het talentenplan. Begin juli was eigenaar en oprichter van Onori Alfred Vaessen uiteraard aanwezig bij de scoutingdag van het talentenplan. Honderden kinderen en jongeren tot de 25 jaar kwamen naar Renswoude om hun beste beentje voor te zetten en zich hopelijk in de picture te rijden. Een ding was zeker, iedereen was strak gekleed in polo’s van Onori en daar waren alle deelnemers super blij mee.

Alfred:

“Ik had het voor geen goud willen missen, het was geweldig. Allereerst is het uiteraard een erg leuk gezicht dat alle ruiters in onze kleding rondliepen. Ze waren ook echt zichtbaar blij met de mooie spulletjes die ze hadden gekregen. Daarnaast was duidelijk te merken dat iedereen het heel graag goed wilde doen. De spanning was van de gezichten af te lezen. Met name de jongste kinderen waren zo zenuwachtig, maar liepen wel vol trots met hun sponsorpakket rond. Het was genieten om naar hen Onori fashion and gifts logoallemaal te kijken. Bovendien lag het terrein er prachtig bij, hadden we waanzinnig goed weer en was het top georganiseerd. Het was zeer professioneel opgezet. Mijn complimenten aan Stal Lips!”

En nu is het volgende uitje alweer in het vooruitzicht: Boekelo.Alfred Vaessen

“Ik verheug mij ontzettend op Boekelo. Voor mij is het de eerste keer, maar ik weet nu al dat het een bijzondere ervaring wordt. De nieuwe Onori jasjes van het Bavaria 0.0 Team zullen dit weekend voor het eerst te zien zijn, dus dat maakt het extra leuk. Ze zijn nog steeds de herkenbare felblauwe kleur. Inmiddels heeft het publiek daar meteen de associatie van het team bij, precies zoals we het graag zien. Ik heb bij Tim nog even ingefluisterd dat het blauw natuurlijk mooi is, maar dat hij wel voor het Onori-oranje moet gaan in Boekelo haha! Ik ben benieuwd of er goede resultaten te wachten staan, ik heb er in ieder geval zin in.”

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required