Larissa Hartkamp gaat het Bavaria 0.0 Eventing Team verlaten

Vanaf januari ’19 zullen de wegen van Larissa Hartkamp en het Bavaria 0.0 Eventingteam scheiden. Helaas heeft Larissa het afgelopen jaar door blessures van haar paarden en enige privé omstandigheden zich niet optimaal kunnen focussen op het trainen van de paarden.

Larissa over dit besluit:

Ik kijk de afgelopen twee jaar terug op een leerzame en mooie periode en heb ook echt genoten van de activiteiten die we samen met het team hebben gedaan!
Dit jaar heb ik helaas alleen in de CCI1* en CCI2* van Oudkarspel en CIC2* van Renswoude kunnen rijden door blessures van mijn paarden en enige privé omstandigheden.
Vorig jaar heb ik in de 1* een tweede plaats behaald in Renswoude en in Helvoirt een derde plaats. Dit waren voor mij de hoogtepunten uit mijn Bavaria 0.0 Eventing Team tijd.
Helaas heb ik dit jaar ook de keuze moeten maken om van 8 paarden terug te stappen naar 2 paarden, zodat ik de focus bij mijzelf kan leggen en om beter te kunnen presteren. Ondertussen is het aantal paarden alweer gegroeid. Door deze stap te nemen, ga ik voor mijzelf nieuwe uitdagingen aan in het opleiden van jonge eventingpaarden.
Volgend jaar hoop ik met Daan weer 3*/4* internationale wedstrijden te rijden en met Watermill Taura ook de stap naar de internationale wedstrijden te gaan maken.

Larissa heeft haar eigen stal LH Sporthorses in Scherpenzeel waar zij zowel jonge spring- als eventingpaarden kan opleiden. Zo heeft zij afgelopen najaar, niet geheel onverdienstelijk, nog enkele nationale SGW wedstrijden gereden met de jonge paarden Watermill Taura en Fentano LH.

Het gehele Bavaria 0.0 Eventing Team wenst Larissa veel succes met haar verdere carrière!

Bekijk hier de social Feed van Larissa.

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required