THE DAY AFTER: PERSCONFERENTIE BAVARIA 0.0 EVENTING TEAM IN BEELD

Afgelopen woensdag 15 februari kondigden Tim Lips en Bavaria 0.0 een primeur aan in de paardensport: het eerste commerciële team ooit. We blikken terug met de highlights van de dag.De persconferentie begint voor de genodigden pas om 15.00, maar voor de leden van het Bavaria 0.0 Eventing Team staat er daarvoor al een belangrijk gedeelte op het programma: de ondertekening van de contracten. Nu is de samenwerking echt officieel!

Terwijl in de grote zaal Tim en Lotte de persconferentie aftrappen, begint achter de schermen het wachten voor de ruiters. In de zaal is namelijk nog niet bekend dat de familie Lips en Bavaria 0.0 een team gaan starten, laat staan wie in het team zitten!

Gelukkig voor de ruiters draait Tim er niet lang omheen. Samen met Bavaria 0.0 en zijn vader introduceren ze het eerste commerciële team in de paardensport. Een ware primeur!

Eén voor één worden de talenten geintroduceerd middels hun eigen video en naar voren geroepen.

De primeur eindigt niet bij de aankondiging van de ruiters. Bavaria 0.0 wil niet alleen de topsport ondersteunen, maar ook de breedtesport. Daarom vormen per dit seizoen vijf eventing wedstrijden samen de Bavaria 0.0 Eventing Trophy.

Nadat alle aankondigingen zijn gedaan, is het tijd voor de media. Lokale, nationale en hippische pers zijn in groten getale naar Lieshout gekomen en willen meer weten over het team.


En zo zit de dag er alweer op! Na afloop blikken de talenten terug op een bijzondere avond en een nog mooiere toekomst in het verschiet!

Niet alleen de ruiters zijn trots op hun selectie in het team, ook familie en vrienden delen graag hoe blij ze zijn met deze stap.

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required