PERSCONFERENTIE BAVARIA 0.0 EVENTING TEAM IN BEELD

 

Het eerste commerciële eventing team in inmiddels alweer drie dagen oud. De persconferentie van het Bavaria 0.0 Eventing Team was een groot succes en de landelijke, regionale en lokale media waren ruimschoots aanwezig. Tijd om terug te kijken op een bewogen middag met veel (social) media aandacht.

20170216 de telegraaf persconferentie
de telegraaf

Elaine heeft genoten van een bijzondere dag en is ontzettend trots om deel uit te maken van het eerste commerciële eventing team. Tussen het studeren door is er ook tijd om de Telegraaf te lezen, met een uitgebreid stuk over ons team!

De NOS maakte een mooi item over het grote nieuws. Tim en vader Martin mochten in het sportjournaal toelichten waarom zij tot dit initiatief gekomen zijn.

Persconferentie telegraaf
Ook De Telegraaf had, naast het artikel in de krant, genoeg aandacht voor ons gloednieuwe team.

Personferentie foto
Tijdens de persconferentie werden genoeg mooie plaatjes geschoten. Drie van de architecten van dit project werden onder het genot van een Bavaria 0.0 pilsje van alle kanten gefotografeerd. Proost! Op een mooi traject!
Persconferentie foto
Het waren lang niet de enige proostmomentjes op deze bijzondere dag. Met het mooie lenteweer kon dat zonder problemen buiten plaatsvinden.

Persconferentie ANP foto
De laatste foto is misschien wel de mooiste van de dag. Met trots presenteren we het Bavaria 0.0 Eventing Team. Van deze groep gaan jullie nog veel horen!

Reageer

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het Bavaria 0.0 Team, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

* indicates required